Kreme i maske za lice

Lice je veoma važan element naše ličnosti i kao ogledalo naših godina, oslikava naš imidž. Jedino stalna nega, odgovaraju ća prema tipu kože, može pomoći ne samo da izdržimo konstantne napade, već i da obnovimo narušenu ravnotežu, tako da koža ponovo postane elastična i blistava.

MMAGI specifične kreme za masažu lica će omogućiti koži da postigne živost, snagu, kompaktnost, mladost, sjajan i prijatan izgled, zahvaljujući, takođe, i nezamenjljivoj masaži veštih ruku kozmetičara u kozmetičkim salonima, kojom se postiže bolja aplikacija aktivnih sastojaka. Ove kreme su dobre i kao podloga za šminku, ako ih nanosite nakon pažljivog čišćenja lica odgovarajućim mlekom i tonikom iz MMAGI asortimana.

Struktura ovih krema čini ih pogodnim za svaku vrstu masaže i tradicionalnu i modernu. Pošto odaberete adekvatnu kremu prema problemu ili tipu kože koju tretirate, nanesite dovoljnu količinu na lice i masirajte, kao što je uobičajeno, tako i na vrat i na dekolte. Na kozmetičaru je da svojom umešnošću pospeši cirkulaciju i poboljša absorpciju sastojaka iz kreme. Kozmetičar odlučuje i o učestalosti primene tretmana, u zavisnosti od stanja kože. A da biste tretman upotpunili, savetujemo upotrebu specijalne maske za lice iz MMAGI asortimana, one koja odgovara svojstvima kreme.

 

SPECIFIČNE KREME ZA LICE
Cod 2021: HIDRATANTNA KREMA SA ALOJOM I MAKADAMIOM pak. 250ml

Hidratantnost je prirodni odbrambeni sistem kože, jer utiče na čuvanje i izgradnju zaštitnog sloja kože, te je glavni cilj kod svakog tipa kože, sačuvati hidratantnost. Ova specifična krema za masažu lica je neophodna u kozmetičkim salonima u primeni kod dehidrirane, suve i krhke kože, a vrlo je efikasna jer kombinuje prednosti hidratacije i restauracije kože, koju daju aloja i makadamija, sa prednostima masaže. Tu je i ženšen koji stimuliše obnavljanje kože, čineći je mlađom i elastičnom. Tako da će koža iti samo navlažena, nežna i sjajna, već i prokrvljena i regenerisana.

Cod 2022: KREMA NA BAZI VOĆNIH KISELINA I GLIKOLNE KISELINE pak. 250ml

Krema je za masažu masne, nečiste, hiperkeratoksične i suve kože. Neophodna je u kozmetičkim salonima u primeni kod kože kojoj treba ukloniti sloj izumrlih ćelija i omogućiti prokrvljenost i hidrataciju. U njoj se kombinuju glikolna i voćne kiseline, što je poslednje naučno dostignuće, koje omogućava nežan piling, bez crvenila. Ovom kremom se reguliše lučenje sebuma, jer takođe sadrži visok nivo tanina, sadržanom u granulama ruzmarina. Zahvaljujući masaži veštih ruku kozmetičara u kozmetičkim salonima i ciljanim efektima ove kreme, koža će dobiti svežinu i prokrvljenost.

Cod 2023: REVITALIZUJUĆA KREMA OD PŠENIČNIH KLICA I BETA-GLUKENA pak. 250ml

Ova krema za masažu daje energiju svakom tipu kože koja je pod stresom, osiromašena u ishrani hranljivih materija ili pod uticajem zagađenja, bez tonusa i koja ne može da uspostavi hidrolipidnu ravnotežu. Zahvaljujući beta-glukenu, ova krema stimuliše imuni sistem, tako da koža sama može da se bori protiv spoljnih uticaja, koji je čine mlitavom i opuštenom. Ulje pšeničnih klica i ši buter doprinose učvršćivanju, ishrani i hidrataciji kože. Zahvaljujući masaži veštih ruku kozmetičara u kozmetičkim salonima i ciljanim efektima ove kreme, koža će dobiti tonus, kompaktnost i jačinu.

Cod 2024: SMIRUJUĆA KREMA NA BAZI AZULENA I GLICIRETINSKE KISELINE pak. 250ml

Crvenilo kože zadaje puno problema i može dovesti i do poremećaja u ponašanju i odnosima u društvu. Zahvaljujući potpunom jedinstvu prirodnih ekstrakta i masaži veštih ruku kozmetičara u kozmetičkim salonima, ova krema daje odlične efekte u primeni kod osetljive kože koja lako pocrveni, kod krhke i oštećene kože. Ona smiruje upaljene slojeve na koži, uspostavljajući hidrolipidnu ravnotežu i sprečavajući gubitak vode u epidermu. Dejstvo gliciretinske kiseline i bisabolola, daje ovoj kremi smirujuće i antiinflamatorno dejstvo; kesten i kostrika deluje opuštajuće i dekongestentno, tako da poboljšavaju obnavljanje osetljive i nežne kože.

Cod 2025: SPECIJAL KREMA NA BAZI KOLAGENA NADH pak. 250ml

Krema je veoma pogodna za opuštenu kožu i kožu bez tonusa koja je isušena. Ona ima obnavljajuće i revitalizujuće dejstvo, a utiče i na regeneraciju svih kapaciteta kože zahvaljujući kolagenu i NADH. Obezbeđuje potrebne proteine i vitamine jer ima visok sadržaj ulja šargarepe i ulja pšeničnih klica, koji su istovremeno i antioksidanti, a utiču na obnavljanje minerala i bolju prokrvljenost. NADH (Nicotinamide Adenin Dinucleotide) je osnova za poboljšanje odbrambenog mehanizma kože i prirodne sinteze tkiva kože. Kolagen pospešuje elastičnost kože i poboljšava hidrolipidnu ravnotežu.

NADH ima direktan uticaj na imuni sistem: neophodan je u jačanju ćelijskih membrana za odbranu od brojnih prirodnih procesa, koji vremenom uništavaju tu barijeru organizma. Prisustvo raznih supstanci, poput hemikalija, radijacije, otrova, slobodnih radikala i drugih materija može oštetiti ćelijski zid, tako da je NADH potreban našem organizmu da obnovi i ukloni posledice ovih oštećenja. NADH ima i antioksidantno dejstvo, što je jako bitno, jer pomaže prirodnim supstancama u borbi protiv slobodnih radikala.

Krema je prestižan preparat, potreban svakom kozmetičkom salonu zbog svojih brojnih prednosti, kao i zbog svog efikasnog delovanja na usporavanje procesa starenja kože.

Cod 2026: VOĆNA KREMA OD GREJPFRUTA I ŠIPKA pak. 250ml

Ovo je osvežavajuća, energetska krema, bogata vitaminom C, zahvaljujući grejpfrutu i šipku. Dobijajući ovu energiju, koža odiše svežinom i mladošću. Kombinovana sa efektima masaže veštih ruku kozmetičara u salonima lepote, ova krema poboljšava cirkulaciju, štiti kožu od starenja, od dejstva slobodnih radikala i jača njene odbrambene sposobnosti.

Šipak je poznat po bogatstvu vitamina Ce (od 50 do 100 puta je veća koncentracija ovog vitamina u šipku nego u drugom voću, kao u limunu, na primer ili narandži), tako da on izuzetno jača prirodni odbrambeni sistem organizma. Bioflavonoidi, sadržani u srži i kori grejpfruta deluju sinergično sa vitaminom C, poboljšavajući njegovu absorpciju.

Šipak sadrži i beta-karoten i vitamin A, koji su antioksidanti (deluju na slobodne radikale), što pospešuje zarašćivanje oštećenja na koži nastalih kao posledice procesa starenja ili sunčevog zračenja.

Cod 3024: KREMA OD ČOKOLADE «DOBAR OSEĆAJ» pak. 250ml

Mnogi eksperti su potvrdili da je čokolada antidepresiv, jer stimuliše proizvodnju endorfina, koji utiče na dobro raspoloženje, smeh, pozitivne reakcije na bol, kao i protiv inhibitor serotonina. Kakao takođe sadrži nekoliko vrsta antioksidanata, poput polifenola, teobromina, tanina, koji imaju pozitivan uticaj na cirkulaciju krvi i pročišćavanje krvnih sudova.

Potrebno je oboriti mit da čokolada stvara akne, jer negrupisane masti koje kakao sadrži, nemaju nikakvog uticaja na nivo holesterola u krvi, naravno, ako se ne pretera u konzumaciji, kao i kod svake hrane. Kakao se vrlo često koristi u kozmetici, zbog svog negujućeg, hranljivog i zaštitnog dejstva. Kakao buter nalazimo i u karminima, losionima za sunčanje, emulzijama, čak i u maskama za lice.

Krema od čokolade je pogodna za masažu lica i celog tla, jer tonira tkivo i daje koži odličnu hidrataciju.

«DOBAR OSEĆAJ» SA ČOKOLADOM je tretman baziran na kakaou, namenjen i licu i telu. Krema za masažu i maska sadrže ekstrakt kakaa i imaju prijatnu aromu, kojom se stvara prijatna atmosfera u kozmetičkom salonu. Tako da će ovaj tretman blagotvorno delovati kako na telo, tako i na sveopšti «dobar osećaj».

 

SPECIFIČNA PAKOVANJA ZA LICE

MMAGI je u svojim laboratorijama kreirao posebna pakovanja za tretiranje svakog problema kože. To su tretmani lepote koji duboko hrane i neguju kožu, poboljšavajući potkožnu cirkulaciju. Ove maske forsiraju tkivo da upije aktivne principe što dublje, tako da deluju kao pokrov (kapa). Izuzetno su dobri za čišćenje lica, jer daju koži nežnost i podantnost. Dužina aplikacije je 10-20 minuta.

Cod 2031: VITAMINSKA MASKA SA RETINOLOM I TOKOFEROLOM pak. 250ml

Ova pofesionalna maska za lice je dobra za stariju, suvu, izboranu kožu. Ulje pšeničnih klica doprinosi obnavljanju hidrolipidne strukture, koja može biti oštećena i upotrebom previše agresivnog sredstva za čišćenje. Ona obezbeđuje pravilan odnos proteina, vitamina i menerala. Ulje šargarepe, bogato pro-vitaminom A, retinol i tokoferol, su osnova obnavljanja prirodnog odbrambenog sistema kože (pro-vitamin A, beta karoten i vitamin E su jaki antioksidanti – vezuju slobodne radikale). Posebno beta karoten pomaže izgradnju kože i doprinosi pravilnom funkcionisanju imuno sistema. Ova maska je odličan tretman protiv starenja kože, zahvaljujući svojim antioksidantnim, remineralizujućim i hranljivim svojstvima. Nanosi se u bogatom sloju posle masaže lica, a uklanja se posle 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.

Cod 2032: MASKA SA PRODUŽENIM EFEKTOM ČIŠĆENJA OD KAMFORA I ŽALFIJE pak. 250ml

Neprekidno lučenje sebuma uslovljava nastanak bubuljica, mitisera, a često i upala. Ova maska za lice je za masnu, nečistu i kožu sa otvorenim porama, neophodna svakom kozmetičkom salonu, a obogaćena je adstigentnim, pročišćavajućim i supstancama koje imaju moć absorpcije, koje potiču iz ekstrakta kamfora, ruže i žalfije i deluju adstrigentno, baktericidno, nežno i hidrirajuće. Ona pomaže koži da zadrži mekoću i kompaktnost, dajući joj mat izgled i temeljno je čisteći. Nanosi se u bogatom sloju nakon masaže lica, a uklanja se nakon 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.

Cod 2033: MASKA ZA VLAŽNOST OD MEDA I HIJALURONSKE KISELINE pak. 250ml

Ova maska za profesionalu upotrebu, namenjena je suvoj, osetljivoj i koži sa smanjenom mogućnošću samo-regeneracije. Da bi ograničili prirodno propadanje kože, neophodno je iskoristiti hranjiva i regenerativna svojstva meda i ulja pšeničnih klica: proteine, vitamine, esencijalne amino kiseline, oligoelemente, koji će novom energijom stimulisati tkivo da samo obnovi svoje kapacitete. Med veoma razmekšava i obnavlja površinske ćelije, dajući mekoću i nežnost koži. Hijaluronska kiselina ima veliku moć hidratacije i obezbeđuje dovoljnu količinu vode za epiderm. Nanosi se u bogatom sloju posle masaže lica, a uklanja se posle 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.

Cod 2034: SMIRUJUĆA MASKA OD AZULENA I GLICERINSKE KISELINE pak. 250ml

Suva, osetljiva i nežna koža, često je iritirana ili pod crvenilom. Efikasnost maske se ogleda u izbalansiranoj kombinaciji smirujućih i opuštajućih komponenti. Zahvaljujući odličnoj sinergiji prirodnih ekstrakta sladića (slatkog korena), bisabolola i azulena, ova maska namenjana profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima, preporučuje se osetljivoj, lako iritiranoj, crvenoj i oštećenoj koži.

G licerinska kiselina iz ekstrakta sladića, omogućava antiflamatorno dejstvo, smiruje crvenilo i opušta. Omogućava da crvenilo potpuno nestane, a koža dobije tonus, elastičnost i ujednačen ten. Nanosi se u bogatom sloju posle masaže lica, a uklanja se posle 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.

Cod 2035: TONIFIKUJUĆA MASKA OD KOLAGENA I PAPAJE pak. 250ml

Tokom svog prirodnog procesa starenja, koža postepeno gubi kolagen i pošto nije u mogućnosti da sintetiše drugi, ona gubi svoju elastičnost, blistavost i vodu. Ova nesvakidašnja maska, neophodna i prestižna u svakom kozmetičkom salonu, sadrži kolagen, koji obogaćuje tkivo neobičnom hidratantnošću i elastičnošću. Dajući koži kolagen, podstičete je da spreči gubitak vode, tako da se koža tonifikuje, postaje svilenkasta i nežna. Prisustvo papaje obezbeđuje ishranu vitaminima, proteinima i mineralnim solima, koje u dejstvu sa kolagenom, obezbeđuju koži elastičnost, mladolikost i snagu da se suprotstavi slobodnim radikalima. Nanosi se u bogatom sloju posle masaže lica, a uklanja se posle 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.

Cod 2036: NEGUJUĆA/HRANLJIVA MASKA NA BAZI MLEČA pak. 250ml

Maska za profesionalnu upotrebu koja hrani i izgrađuje kožu, zahvaljujući bogatstvu proteina, ugljenih hidrata, vitaminima, neophodna je u kozmetičkim salonima. Mleč stimuliše lenje ćelije novom energijom, te je pogodan za svaki tip kože. Avokado i ulje pšeničnih klica doprinose mekoći, vlažnosti i zaštiti kože. Elastin i vitamin E obnavljaju ćelijsku strukturu, štiteći kožu od oštećenja i dajući joj tonus i jačinu. Nanosi se u bogatom sloju nakon masaže lica, a uklanja se nakon 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.

Cod 2037: ENERGETSKA/VOĆNA MASKA OD GREJPFRUTA I ŠIPKA pak. 250ml

Ovo je osvežavajuća, energetska maska, bogata vitaminom C, zahvaljujući grejpfrutu i šipku. Dobijajući ovu energiju, koža dobija svežinu i mladalački izgled. Kombinovana sa efektima masaže veštih ruku kozmetičara u slonima lepote, ova krema poboljšava cirkulaciju, štiti kožu od starenja, od dejstva slobodnih radikala i jača njene odbrambene sposobnosti. Šipak je poznat po bogatstvu vitamina Ce (od 50 do 100 puta je veća koncentracija ovog vitamina u šipku nego u drugom voću, kao u limunu, na primer ili narandži), tako da on izuzetno jača prirodni odbrambeni sistem organizma. Bioflavonoidi, sadržani u srži i kori grejfruta deluju sinergično sa vitaminom C, poboljšavajući njegovu apsorbciju. Šipak sadrži i beta-karotin, pro-vitamin A, koji su antioksidanti (deluju na slobodne radikale), što ubrzava zarašćivanje oštećenja na koži nastalih kao posledice procesa starenja, ili sunčevog zračenja.

Cod 3025: MASKA OD ČOKOLADE «DOBAR OSEĆAJ» pak. 250ml

Kada se krema i maska od čokolade zajedno upotrebljavaju, uočićete njihove brojne prednosti i kvalitete, a i masaža veštih ruku profesionalnih kozmetičara u tome ima značajnu ulogu. Neophodno je obezbediti opuštajuću atmosferu, kao kontrast svakodnevnom frenetičnom ritmu. Stoga pronalazimo nove i bogatije terapije, poput aromaterapije, koje su postale veoma popularne, u kombinaciji sa muziko terapijom, gde se puštaju različite melodije, u zavisnosti od željenog efekta tretmana. Kada je ovakva masaža praćena odgovarajućim pak.m lica, poput čokolade, dobrobiti tretmana će biti još uočljivije. Osim toga čokolada se može koristiti i za sagorevanje određenih masnoća. Ovaj tretman se može primenjivati kad god kozmetičar proceni za potrebno, prema klijentovom stanju ili kao dodatno stredstvo za suzbijanje emotivnog i psihičkoh stresa, prouzrokovanog brzim i neorganizovanim stilom života. Nanosi se u bogatom sloju posle masaže lica, a uklanja se posle 15 minuta vodom ili vlažnim sunđerom.