Integra Life Club

Prvi pravi holistički centar Integra Life Club ima za cilj podizanje kvaliteta života.

U prelepom ambijentu Integra Life Cluba možete uživati u benefitima Holističkih tretmana i terapija (kojima se postiže dubinska relaksacija organizma na fizilčkom, emotivnom i mentalnom nivou), Ayurvedskih masaža, savetovanja namenjenim ličnom razvoju i uspehu, kao i individualnih i grupnih meditacija.

Ukoliko želite da pokrenete Vaše telo možete zakazati Vaš trening na Miha Body Tec-u ili pogledati raspored naših redovnih aktivnosti u okviru kojih možete upoznati čari Plesne terapije ili Yoge koja će sasvim sigurno zavesti Vaš um i telo. Važan deo naše priče je rad sa zaposlenima kroz Team Building radionice koje su prilagođene njihovim potrebama.

Idejni tvorac i osnivač ILC-a je Tatjana Jevđović, holistički terapeut, koja je pre deset godina osnovala Beauty Imagini Centar.

Mi smo Udruženje osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti proučavanja, razvoja i primene zdravih stilova života, očuvanja i zaštite prirode, podizanja svesti građana kroz savetovanje, seminare, kontinuiranu edukaciju i primenu praktičnih znanja u oblasti holističkih terapija.

Zašto Prvi?

Pre deset godina, u srcu Beograda, nastao je Centar Beauty Imagini, iz potrebe da se ljudima približe tehnike i metode koje podižu kvalitet našeg života.

Beauty Imagini d.o.o. je holistički, edukativni centar internacionalnog karaktera, čija je misija da pomogne svakome ko želi da, u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, radi na sebi, očuva fizičko i mentalno zdravlje, i pomogne sebi i drugima u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

Predan dugogodišnji rad posvećen čoveku i njegovom dobru, 2013. godine doneo je Tatjani Jevđović, osnivaču Centra Beauty Imagini, Cvet Uspeha za Ženu Zmaja i Specijalnu nagradu za unapređenje kvaliteta života, koju dodeljuje Udruženja Poslovnih žena Srbije.

Zašto Pravi?

Holistički Centar se bavi savetovanjem vezanim za lični i duhovini razvoj i uspeh, različite načine ishrane, određene vrste fizičkih aktivnosti, terapijama i tretmanima lica i tela, muzikoterapijom, psihoterapijom, homeopatijom, stručnom edukacijama, kao i javnim zalaganjem za promenu životnih navika.

Kako postati naš član?

Boje su vremenom postale naš zaštitni znak. Od davnina je poznato da određene boje iz palete mogu umirujuće da deluju na ljudski organizam. Da nema boja, naše razumevanje sveta oko nas bi bilo jednolično i komplikovano.

Integra Life Club kao deo svoje vizije ima za cilj da unese malo boja u Vaš život. Za sve naše drage prijatelje smo pripremili paletu boja, uz koje možete da ostvarite popuste na sve usluge u našem centru. Popust se odnosi na događaje i aktivnosti koje su u organizaciji Integra Life Cluba (savetovanja, masaže, tretmane, preparate, radionice, predavanja). Zavisno od boje koju izaberete zavisi i popust koji ostvarujete. Takođe, članska kartica će Vam omogućiti da u bilo kom trenutku, tokom našeg radnog vremena posetite Integra Life Club i uživate u prijatnoj atmosferi našeg jedinstvenog ambijenta, uz neizostavan Integra čaj i Integra kafu. Sve članarine su na godišnjem nivou.

Naša paleta boja je sledeća:

Spektra (Kristal)

100 € godišnje
20% Popusta

Ovaj paket obezbeđuje 20% popusta na sve usluge tokom godinu dana.

Gde se nalazimo?

Lokacija je brižljivo odabrana da bi na najkomforniji način mogli da koristimo prirodne resurse zemlje, vode i vazduha. Nalazimo se na samom početku novobeogradske strane jezera Ada Ciganlija, svega desetak minuta od centra grada. Na ovom mestu, sa sigurnošću, možete uživati u najlepšim zalascima Sunca u Beogradu.

Ukoliko Vam se ovaj posebni prostor dopada i poželite da ga iznajmite za Vašu radionicu ili program, za više informacija nas kontaktirajte na info@integralifeclub.com