Integra Life Club

U prelepom ambijentu Integra Life Cluba možete uživati u benefitima Holističkih tretmana i terapija (kojima se postiže dubinska relaksacija organizma na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou), Ayurvedskih masaža, savetovanja namenjenim ličnom razvoju i uspehu, kao i individualnih i grupnih meditacija.

Ukoliko želite da pokrenete Vaše telo možete zakazati Vaš trening na Miha Body Tec-u ili pogledati raspored naših redovnih aktivnosti u okviru kojih možete upoznati čari Plesne terapije ili Yoge koja će sasvim sigurno zavesti Vaš um i telo. Važan deo naše priče je rad sa zaposlenima kroz Team Building radionice koje su prilagođene njihovim potrebama.

Idejni tvorac i osnivač ILC-a je Tatjana Jevđović, holistički terapeut, koja je pre deset godina osnovala Beauty Imagini Centar.

Mi smo Udruženje osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti proučavanja, razvoja i primene zdravih stilova života, očuvanja i zaštite prirode, podizanja svesti građana kroz savetovanje, seminare, kontinuiranu edukaciju i primenu praktičnih znanja u oblasti holističkih terapija.

Zašto Prvi?

Pre deset godina, u srcu Beograda, nastao je Centar Beauty Imagini, iz potrebe da se ljudima približe tehnike i metode koje podižu kvalitet našeg života.

Beauty Imagini d.o.o. je holistički, edukativni centar internacionalnog karaktera, čija je misija da pomogne svakome ko želi da, u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, radi na sebi, očuva fizičko i mentalno zdravlje, i pomogne sebi i drugima u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

Predan dugogodišnji rad posvećen čoveku i njegovom dobru, 2013. godine doneo je Tatjani Jevđović, osnivaču Centra Beauty Imagini, Cvet Uspeha za Ženu Zmaja i Specijalnu nagradu za unapređenje kvaliteta života, koju dodeljuje Udruženja Poslovnih žena Srbije.

Zašto Pravi?

Holistički Centar se bavi savetovanjem vezanim za lični i duhovini razvoj i uspeh, različite načine ishrane, određene vrste fizičkih aktivnosti, terapijama i tretmanima lica i tela, muzikoterapijom, psihoterapijom, homeopatijom, stručnom edukacijama, kao i javnim zalaganjem za promenu životnih navika.

Kako postati naš član?

Boje su vremenom postale naš zaštitni znak. Od davnina je poznato da određene boje iz palete mogu umirujuće da deluju na ljudski organizam. Da nema boja, naše razumevanje sveta oko nas bi bilo jednolično i komplikovano.

Integra Life Club kao deo svoje vizije ima za cilj da unese malo boja u Vaš život. Za sve naše drage prijatelje smo pripremili paletu boja, uz koje možete da ostvarite popuste na sve usluge u našem centru. Popust se odnosi na događaje i aktivnosti koje su u organizaciji Integra Life Cluba (savetovanja, masaže, tretmane, preparate, radionice, predavanja). Zavisno od boje koju izaberete zavisi i popust koji ostvarujete. Takođe, članska kartica će Vam omogućiti da u bilo kom trenutku, tokom našeg radnog vremena posetite Integra Life Club i uživate u prijatnoj atmosferi našeg jedinstvenog ambijenta, uz neizostavan Integra čaj i Integra kafu. Sve članarine su na godišnjem nivou.

Naša paleta boja je sledeća:

Spektra (Kristal)

100 € godišnje
20% Popusta

Ovaj paket obezbeđuje 20% popusta na sve usluge tokom godinu dana.

U praksi bi to izgledalo ovako:

Odlučili ste se da kupite sebi ili nekoj dragoj osobi na poklon ćilibar karticu, koja obezbeđuje 10% popusta na usluge. Jedna holistička masaža u našem centru bez popusta je 4000 RSD. Ako obezbedite popust, cena za Vas je 3600 RSD. Ako ste se pak odlučili za safir karticu, koja obezbeđuje 15% popusta i želite da sebi priuštite jednu holističku masažu, cena za Vas bi bila 3400 RSD, umesto 4000 RSD. Ako nakon masaže budete želeli da ostanete na predavanju u organizaciji Integra Life Cluba-a, za koje participacija iznosi 1200 RSD, sa popustom od 15% cena za Vas je 1020 RSD, što znači da ste samo toga dana sa safir karticom uštedeli skoro 780 RSD.

Ovi primeri predstavljaju samo deo pogodnosti koje možete da ostvarite. Kombinacija je bezbroj, a na Vama je da odlučite koja boja Vam najviše pristaje i da nas kontaktirate za više detalja.

Kupovina kartica je moguća u Integra Life Clubu na Adi Ciganliji. Takođe, karticu Vam možemo dostaviti i putem pošte, a da li ćete da platite putem pouzeća ili direktnom uplatom na naš račun zavisi isključivo od Vas.

Dobrodošli u naš svet boja! Dobrodošli u Integra Life Club!

Gde se nalazimo?

Lokacija je brižljivo odabrana da bi na najkomforniji način mogli da koristimo prirodne resurse zemlje, vode i vazduha. Nalazimo se na samom početku novobeogradske strane jezera Ada Ciganlija, svega desetak minuta od centra grada. Na ovom mestu, sa sigurnošću, možete uživati u najlepšim zalascima Sunca u Beogradu.

U našem centru je moguće iznajmiti salu za različite vrste predavanja.

Ako predavanja nisu u našoj organizaciji, na ta predavanja ne ostvarujete popust. Za više informacija, kliknite ovde.