Leto Dobrih Vibracija – Avgust 2016

Leto Dobrih Vibracija

Umetnost ravnoteže Vas i ove godine zove na zajedničko druženje i istraživanje!
Tatjana Jevđović

Osnivač Centra Beauty Imagini

Litohoro, 13. avgust – 20. avgust 2016.
Hotel Lito, Plaka Litochoro

Kao i nekoliko prethodnih godina, i ove Vas pozivamo da se pridružite našim letnjim seminarima, unapred se radujući zajedničkim danima, smehu, Suncu, ljubavi i uspomenama... Naše avanture su svojevrsna putovanja u središte samih sebe, u tajne radosti, lepote, života...davanja i primanja, razumevanja i puštanja... opuštanja i prepuštanja kroz snažni glas i zvuk u pokretu, u plesu… nalaženja mira, u tišini, u zagrljaju, u kreativnosti...

AKTIVAN ODMOR

Terapije plesom, joga, tai či i či gong, ritam bubnjeva i plivanje biće savršena kombinacija da se pokrenu svi mišići, otvore svi kanali da energija slobodno teče donoseći vam vitalnost i životnu radost. Za buđenje svih čula obići ćemo dva energetski moćna mesta - planinu Olimp i Meteore - na kojima ćemo uživati u prirodnim lepotama, ali i buditi i razvijati našu duhovnost.

LETO DOBRIH VIBRACIJA - AVGUST 2016

Litohoro, 13. avgust - 20. avgust 2016.
Hotel Lito, Plaka Litochoro

KURS ENNEAGRAMMA

100 godina od otkrivanja tajnog znanja Sufija: Učenje Enneagramma je Zapadu otkrio Georgij Ivanovič Gurđijev, tragač za istinom i kosmičkom simbolikom trougla, kruga i šestougla.

U Grčkoj, Ennea znači devet, a gramma - znak.

Pravo mesto da se upoznamo sa alatom bez koga savremeni svesni lideri više ne mogu! Alatom koji omogućava da otkrijemo suštinske kvalitete skrivene u svakoj ličnosti! Alatom koji omogućava da budemo potpuno svesni uzroka sopstvenog ponašanja i ponašanja drugih ljudi!

Laura Albertacci (Trst, It.) će nam dati ovaj čudesni alat Sufi mistika koji će nam omogućiti da protumačimo 9 osnovnih zamki ega i razumemo ljudsko ponašanje. Tako će se drevno znanje naći u službi profesionalaca koji rade sa ljudima, kreiraju i vode timove, kao i onih koji žele da svesno žive svoj lični i porodični život.

TERAPIJA PLESOM I ŠKOLA AFRO/KUBANSKIH PLESOVA

Branko Gašić, iskusni instruktor plesa (salsa, kizomba, bachata, merengue...) pomoći će nam da pronađemo i osetimo poverenje, energiju, senzualnost, pokret, sinhronizaciju, sreću, ljubav, kroz magiju plesa.

TERAPIJA DODIROM, POKRETOM i ZVUKOM

Isidora Jevđović, holistički terapeut vodiće nas kroz magiju dodira, pokreta i zvuka na Put osvešćivanja našeg celovitog Bića... Prepuštanje.

OSTALE INFORMACIJE

Cena programa: 425 evra u dinarskoj protivvrednosti.

U cenu programa uračunato je:
- prevod sa italijanskog na srpski jezik
- 7 polupansiona u dvokrevetnom smeštaju u hotelu Lito, kompletan program vežbanja, radionica, terapije plesom, meditacije, škola plivanja, izlet na Olimpi jedna holistička masaža.
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 105 evra u dinarskoj protivvrednosti.
- Deca do 7 godina ne plaćaju smeštaj, a za decu do 12 godina plaća se polovina navedenog iznosa.

- Ulazak u sobe: 13. avgust od 14:00h
- Napuštanje soba: 20. avgust u 11:00h
- Autobuski prevoz: povratna karta 75 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Čekamo Vas!

Beauty Imagini Center