Leto Dobrih Vibracija – Jun 2016

Leto Dobrih Vibracija

Umetnost ravnoteže Vas i ove godine zove na zajedničko druženje i istraživanje!
Tatjana Jevđović

Osnivač Centra Beauty Imagini

leto dobrih vibracija

Litohoro, 25. juni – 2. juli 2016.
Hotel Lito, Plaka Litochoro

Kao i nekoliko prethodnih godina, i ove Vas pozivamo da se pridružite našim letnjim seminarima, unapred se radujući zajedničkim danima, smehu, Suncu, ljubavi i uspomenama... Naše avanture su svojevrsna putovanja u središte samih sebe, u tajne radosti, lepote, života...davanja i primanja, razumevanja i puštanja... opuštanja i prepuštanja kroz snažni glas i zvuk u pokretu, u plesu… nalaženja mira, u tišini, u zagrljaju, u kreativnosti...

AKTIVAN ODMOR

Terapije plesom, joga, tai či i či gong, ritam bubnjeva i plivanje biće savršena kombinacija da se pokrenu svi mišići, otvore svi kanali da energija slobodno teče donoseći vam vitalnost i životnu radost. Za buđenje svih čula obići ćemo dva energetski moćna mesta - planinu Olimp i Meteore - na kojima ćemo uživati u prirodnim lepotama, ali i buditi i razvijati našu duhovnost.

LETO DOBRIH VIBRACIJA - JUNI 2016

Litohoro, 25. juni – 2. juli 2016.
Hotel Lito, Plaka Litochoro

POKRENITE KREATIVNOST - OSNAŽITE SVOJE KAPACITETE

Dragana Bačanek, life coach, učiteljica meditacije i vežbi energizacije, pobrinuće se da nam svaki dan počne s puno energije i osmeha, ali i da u sebi nađemo i izrodimo skrivenog kreativca.

TERAPIJA PLESOM I ŠKOLA AFRO/KUBANSKIH PLESOVA

Branko Gašić, iskusni instruktor plesa (salsa, kizomba, bachata, merengue...) pomoći će nam da pronađemo i osetimo poverenje, energiju, senzualnost, pokret, sinhronizaciju, sreću, ljubav, kroz magiju plesa.

TERAPIJA DODIROM, POKRETOM i ZVUKOM

Isidora Jevđović, holistički terapeut vodiće nas kroz magiju dodira, pokreta i zvuka na Put osvešćivanja našeg celovitog Bića... Prepuštanje.

OSTALE INFORMACIJE

Cena programa: 350 evra u dinarskoj protivvrednosti

U cenu programa uračunato je:
- 7 polupansiona u dvokrevetnom smeštaju u hotelu Lito, kompletan program vežbanja, radionica, terapije plesom, meditacije, škola plivanja, izlet na Olimpi jedna holistička masaža.
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80 evra u dinarskoj protivvrednosti.
- Deca do 7 godina ne plaćaju smeštaj, a za decu do 12 godina plaća se polovina navedenog iznosa.
- Ulazak u sobe: 25.jun od 14:00h
Napuštanje soba: 02.jul u 11:00h

Autobuski prevoz: Povratna karta 75 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Čekamo Vas!

Beauty Imagini Center