Masaža MIRIS ČAKRE

Kraj uvek donosi novi početak 🙂 !

Tako je i kraj ''Leta dobrih vibracija 2016'' označio početak 'Jeseni dobrih vibracija 2016'' koje Beauty Imagini Centar započinje sedmodnevnom promocijom:

*** MASAŽA MIRIS ČAKRE ***

Mirisi cakri''Miris čakre'' (7 mirisa koje proizvodimo u saradnji sa ''Radionicom prirode'') živi već punih godinu dana i širi svoju vibraciju koju nepogrešivo biramo u trenutku kada nam je potrebno da deblokiramo neki od naših 7 energetskih centara. Pošto našem istraživanju nema kraja, normalno da je u neprekidnom radu sa klijentima nastala posebna autorizovana tehnika masaže koja je namenjena svima koji osećaju potrebu da ponovo uspostave svoj prirodni balans.

Zato ćemo narednih 7 dana (od sutra, 24. septembra do sledećeg petka, 30. septembra 2016.) raditi promotivne terapije u trajanju od 90 min po ceni od 2.000 din (umesto 4.000 din koliko iznosi puna cena). U ovom periodu ćete takođe biti u mogućnosti da kupite (ili poručite http://www.beautyimagini.com/prodavnica/miris-cakre/mirisi-cakri-komplet-7-kom/) Miris čakre po ceni sniženoj za 10%.

Ovo je pravi trenutak da omogućite sebi ulazak u novi ciklus rasterećeno i pročišćeno, u čemu će MASAŽA MIRIS ČAKRE da vam pomogne. Ova tehnika čišćenja holističkog tela namenjena je svima, bez obzira na pol i starost, a posebno onima koji se osećaju napeto, pod pritiskom i sa neprekidnim osećajem da nigde ne stižu na vreme. Prolazeći kroz ovakvu terapiju, moći ćete da promenite poziciju iz koje posmatrate trenutak u kome se nalazite i da jasnije sagledate svoju perspektivu. U ovom slučaju, jesen je doba kada pročišćavamo i zasejavamo tlo koje će nam doneti nove plodove 🙂 ...

Stay tunned!!!

Nova 'Umetnost ravnoteže'

01. oktobra 2016. 10:00-17:00h u Centru Beauty Imagini!

Svoj dolazak možete da zakažete na telefone našeg Centra +381 11 328 60 16 ili +381 11 263 66 58.

Dobrodošli!!
Beauty Imagini

Comments are closed.