Masaža

Masaža Beograd

Savremeni način življenja zahteva od nas da se suočimo sa stresnim promenama, stabilizujemo energiju odbrane organizma, unapredimo zdravlje, očuvamo mladost i svoje psihofizičko blagostanje.

Masaža pomaže da očistite vaše telo od toksina i da osetite blagodeti opuštanja.

Za detaljnije informacije o vrstama masaže i cenama pojedinih tretmana, kontaktirajte nas. Čekamo vas u najlepšem delu Beograda, na Adi Ciganliji.

Zakazivanje tretmana

Masaža kao lek

Najprirodniji i najbrži put do očuvanja energetskog balansa se otvara primanjem MASAŽE koja aktivira čulo dodira zaslužno za osećaj sigurnosti i mira. U vremenu stanja dugotrajne napetosti (stresa), nadbubrežna žlezda počinje da luči hormon kortizol koji nam pomaže da i u stanju stresa normalno funkcionišemo. Međutim, ukoliko dođe do povećane proizvodnje kortizola, nastaje pad imunološkog sistema, smanjuje se kvalitet vezivnog tkiva, a tonus kože slabi.

Naučni dokazi govore o tome da masaža smanjuje količinu kortizola, ali i da se u toku naredna 24-48 sata određena količina kortizola vraća. Zbog toga je neophodno da se, u vreme akutnog stresa, prime tri masaže nedeljno u toku 21 dana, čime će se konstantno smanjivati nivo kortizola i organizam dovesti u balans.

ampuku 002

Primanjem MASAŽE, aktivira se lučenje histamina (hormon) koji proširuje krvne sudove, smanjuje upalu i osećaj bola, pospešuje se cirkulacija krvi i rad limfnih žlezda, a pojačavanje lučenja hormona serotonina (hormon sreće) i endorfina (deluje na smanjenje osećaja bola), omogućava MASAŽI posebno mesto dajući joj jednu, u neprekidnoj trci sa vremenom, često zaboravljanu dimenziju: UŽIVANJE U ŽIVOTU.

Cena masaže

Za cene pojedinačnih masaža pogledajte naš cenovnik. U zavisnosti od Vaših potreba, možete da ostvarite posebne pogodnosti kao član našeg kluba. Za više informacija o članstvu i cenama masaže, pogledajte ovde.

Takođe, možete pratite naše akcije kako biste ostvarili posebne popuste.

Podstiče opuštanje organizma

Opuštanje Vašeg uma i tela je prvi korak ka zdravijem načinu života!

Uspostavlja psihofizičku ravnotežu

Masiranje tela poboljšava cirkulaciju, snižava krvni pritisak, opušta mišiće, otklanja glavobolju, jača imuni sistem...

Ubrzava proces postoperativne rehabilitacije i oporavka

kod različitih povreda. Masaža pospešuje dotok krvi ( kiseonika i hranljivih materija ) u tkiva i vitalne organe i na taj način ubzava proces regeneracije i oporavka povređenog dela tela.

Ublažava bol kod hroničnih stanja

migrene, artritis, spondiloza, skolioza, spazam...

Oslobađa Vas emotivnih blokada

Tuga, strah, bes…Ovo su emocije koje nose negativni predznak i u prirodi je svakog čoveka da se bori sa njima. Ali umesto da dozvolimo sebi dovoljno vremena da ih “proradimo” mi ih potisnemo i uskladištimo u naše mentalno, emotivno ili fizičko telo.  Uz pomoć masaže možete proživeti potisnute emocije i rešiti se njihovog tereta.

Poboljšava protok vitalne energije

Zdravlje našeg organizma zavisi i od protoka vitalne životne energije kroz sve njegove delove. Njena stagnacija ili blok naše fizičko telo vode u bolest. Redovnom masažom se na lak i prijatan način uspostavlja njen nesmetani tok, a na taj način i nesmetano funkcionisanje našeg bića.

Uspostavlja psihofizičku ravnotežu

Poboljšava cirkulaciju, snižava krvni pritisak, opušta mišiće, otklanja glavobolju, jača imuni sistem...