Proslava svetskog dana Ayurvede – 28/10/2016

Centar Beauty Imagini Vas obaveštava da je Dr Anil Kumar (Kerala, Indija), naš zvanični konsultant za Ayurvedu, ponovo u Beogradu.

Pored konsultacija i tretmana koje će obavljati kod nas u Centru, za sve zainteresovane kolege koji žele da se bave ayurvedskom masažom, organizujemo kurs Rasayana Abyangham u periodu od 03-06. novembra 2016.

Rasayana Abyangham je drevna tehnika regenerativne masaže, namenjene očuvanju i unapređenju metaboličkog perioda u životu svakog čoveka. Redovnom primenom Rasayane, pospešuje se revitalizacija celokupnog organizma.

Posebno nas raduje što ćemo biti u prilici da zajedno sa Dr Anil Kumarom proslavimo Nacionalni Dan Ayurvede.

Naime Ministarstvo AYUSH-a je odlučilo da slavi Nacionalni dan Ayurvede svake godine, na dan posvećen bogu DhanwantariJayanti. Ove godine se taj praznik obeležava 28. oktobra 2016.

nacionalni-ayurveda-dan

Za tu priliku, lansiran je logo za Nacionalni Dan Ayurvede. Silueta Boga Dhanwantari koja se nalazi u centralnom delu logoa, predstavlja Boga i osnivača Medicine. Pet latica simbolizuju PanchaMahabhuta, a tri kruga koja se nalaze ispod označavaju Vata-u, Pitta-u, Kapha-u, fundamentalne principe Ayurvede. Ovalni list koji okružuje elemente prikazuje suštinu lečenja resursima koje nalazimo u Prirodi, na osnovu fundamantalnih principa.

 

Tim povodom, organizujemo besplatno predavanje Dr Anil Kumara u petak, 28. oktobra sa početkom u 19:00h u Integra Life Club-u na Adi Ciganliji, a preko dana u Centru Beauty Imagini, besplatno ćemo raditi masaže ShiroAbhyanga (masaža glave) i Griva/AmsaAbhyanga (masaža vrata i ramena).

Mole se svi zainteresovani za pojedinačne konsultacije i tretmane sa doktorom, kao i za predavanje 28. oktobra, da zakažu svoje termine i potvrde dolazak na predavanje, na telefone Centra: +381 11 263 66 58 ili +381 11 328 60 16, jer je broj mesta ograničen.

Namaste ॐ
Dobrodošli!

Comments are closed.