Sertifikovani Kundalini Joga učitelj i Sat Nam Rasayan iscelitelj

Prakash Chegu (Tej Dharam Singh) je KRI sertifikovani Kundalini Joga učitelj i sertifikovani Sat Nam Rasayan iscelitelj, trenutno smešten u San Diego (USA), putuje širom sveta šireći znanje o tehnikama Kundalini Joge.On poseduje specifičnu sposobnost da kombinuje dva različita polja, koristeći njihove benefite.

Diplomirani je inžinjer, specijalizovan za proizvodnju, kao i primenu tehnologija koje se koriste u poslovnoj i marketing praksi. Odrastajući u Indiji sa tradicionalnom porodicom, od malih nogu je bio posvećen mantrama, molitvama i jogi. Na ulasku u pubertet, zbog svog radoznalog uma, više se okrenuo opipiljivom naučnom verovanju, sve dok ga nekoliko godina kasnije ista radoznalost nije odvela do kvantne mehanike, koja ga je nenamerno vratila Meditaciji i naposletku Kundalini Jogi. Veoma je strastven i želeo je da postane učitelj kako bi ugušio svoju ličnu želju da se umiri u dubinama ove Rađa Joge. Njegovi seminari su doboka i transformativna životna iskustva.

Integritet je vrlo moćna reč i suštinski važna u praksi Kundalini joge. Ovo je joga iskustva, a ne samo znanje, sećanje ili učenje iz knjige ili spisa. Radim veoma pažljivo sa fokusom i posvećenošću da se ovaj princip primeni u mom životu. Veoma sam zahvalan što sam našao organizaciju koja ima esenciju integriteta koju je nesebično postavila Tatjana i njen tim u Integra Life Clubu.

Ona je dosledno postavila potrebe svojih klijenata kao prioritet u njenoj praksi, a celi tim je inspirisan njenim rukovodstvom i prati na istom putu. Osnovne vrednosti sa kojima sam odrastao su nesebično davanje i služenje bez očekivanja, pa sam bio oduševljen što vidim iste kvalitete kod svih u Integri. Njihova ljubaznost, velikodušnost, spremnost da pomognu i podrže zajednicu zaista je inspiracija i zahvalan sam što imam priliku da radim zajedno sa tako lepom isceljujućom zajednicom.

Comments are closed.