Anticelulit tretmani

Anticelulit masaža

anticelulit masaza
Zakazivanje tretmana

Ukoliko želite da saznate više o Anticelulit Promo Akciji, kliknite ovde.

*U slučaju izraženih vena i kapilara koriste se isključivo drenažni pokreti u tretmanima Nevercell 1+1 ili Thermica , a posebno su preporučljiva krio pakovanja (GIO, BRA) ili drenaža Sport gelom.

Nevercell 1+1

Cena tretmana: 1.700,00 din.
Vreme trajanja: 30 min

Izuzetno snažno dejstvo na depozite vode i masti, zbog enzima ananasa i Centellae asiatica (alga), izdvojenih u prahu koji se aktivira u momentu korišćenja preparata. Ovim tretmanom se pregrupiše hidrolipidna masa, tako da se stimulacijom cirkulacije i viskoznosti ćelija prolongira efekat elastičnosti kože za duži vremenski period.

Posebno preporučljivo kod čvrstih, sportskih mišića (sportskog celulita).

*Terapeut aktivira sadržaj Ampule zavrtanjem zapušača u pravcu kazaljke na satu (proverava da li je iz zapušača sav prah upao u ulje), dobro izmeša sadržaj da bi se ulje sjedinilo sa aktivnim prahom, otvara ampulu i radi masažu.

Hiperemičko ulje

Cena tretmana: 1.500,00 din.
Vreme trajanja: 30 min

(izuzetno jako hiperemičko dejstvo – ne koristi se kod izraženih kapilara i vena)

Odlični efekti se postižu zahvaljujući izuzetnim hiperemičkim svojstvima. Ubrzavanje izbacivanja tečnosti i uspostavljanje hidrolipidne ravnoteže, kao i stimulacija cirkulacije i jačanje krvnih sudova, daju dugoročnu elastičnost tkivu. Obzirom na prisustvo Methyl nicotin-a koji je dobar prečistač, ali istovremeno izaziva jako crvenilo i osecaj toplote, ovaj tretman se ne preporučuje osetljivoj koži.

Thermica

Cena tretmana: 1.500,00 din.
Vreme trajanja: 30 min

(može se koristiti kod proširenih kapilara)

Namenjen borbi protiv hroničnog celulita, jer razbija hidrolipidne naslage, stimuliše prokrvljenost, razmenu kiseonika i međućelijski metabolizam. Zahvaljujući borovnici i kofeinu, bioflavanoidima, krvni sudovi su zaštićeni. Kofein stimuliše proces mršavljenja i oslobađanje otrova iz tkiva, ubrzava razlaganje masti, stimulišući enzimske reakcije pri razbijanju masnih naslaga.

Preporuka za produženu negu: Thermica kreama, Nevercell 1+1 vodeni rastvor, Metabolički aktivator Shilly Shally.