Umetnost Ravnoteže

UMETNOST RAVNOTEŽE

Leto dobrih vibracija se od početne destinacije u Litohoru i arhipelagu Sporadi proširilo na Žabljak (u junu) i Kavkaz (u avgustu) 🙂

Radionice u okviru ovog letnjeg programa seminara su namenjene ličnom razvoju svih onih koji prepoznaju svoju potrebu da se izmeste iz svakodnevice i sa nove pozicije dobiju uvid u svoj uobičajeni način života.

Ubrzani tempo života ne ostavlja mnogo vremena da sagledamo svoje (ne)zadovoljstvo kvalitetom svoga življenja koji podrazumeva sve segmente nege jednog holističkog bića koje se sastoji iz fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog tela.

To podrazumeva pre svega kvalitetnu ishranu našeg celovitog bića koja se odnosi na jelo i piće koje unosimo u naš organizam, ali isto tako i na način kojim hranimo svoj um i svoju dušu. Zato je od suštinskog značaja da prepoznamo svoje individualne potrebe koje predstavljaju ekskluzivan kvalitet samo i jedino za naše biće.

A opet... Često se događa da upravo to ne prepoznajemo: šta je to što možemo da promenimo da bismo celim bićem doživeli osećaj zadovoljstva, ispunjenja kome svakako mora da prethodi razumevanje da je sve što dolazi u naš život dobro za nas i služi upravo tome da nas nauči da obgrlimo svoje življenje sa suštinskom radošću zbog sopstvenog postojanja.

Prolazeći kroz proces 'Umetnost ravnoteže' iskustveno osvešćujemo sve segmente našeg celovitog bića i na taj način bolje razumemo određene životne situacije, prepoznajemo upozorenja koje nam je slalo naše fizičko telo, shvatamo šta preovlađuje u našem okruženju i dolazimo do sopstvenih zaključaka o tome da li želimo nešto da promenimo ili ne. U okviru ove radionice naučimo da brzo reagujemo povezujući simboliku u događanjima, kao i u signalima koje nam pošalje naše telo, prihvatajući ih kao savet dobrog prijatelja. Radionice su interaktivne za sve koji su raspoloženi da se na taj način uključe u program kroz verbalnu i neverbalnu komunikaciju, kroz zvuk, miris, pokret, ples, oslikavanje... Zato se u ovim seminarima koriste svi prirodni resursi koji omogućavaju da se dobijeni uvidi bolje integrišu u naše biće i tako se benefiti dobijeni u okviru ovakvih radionica osećaju još dugo po povratku u mesta iz kojih smo krenuli i u kojima više ništa nije isto.

I zaista nije čudno što je boravak sa učesnicima ovih seminara u poslednjih 8 godina doveo do mnogih divnih poznanstava i prijateljstava koja traju, jer su zasnovana na svesnoj i kvalitetnoj komunikaciji, a opet sa mnogo smeha, igre i radosnih susreta tokom cele godine.

jedrenje 2
tatjana jevdjovic
 • Umetnost Ravnoteže na Žabljaku

  03-05. jun 2016. - (sa raftingom i zip line-om) - (sa Tatjanom i Isidorom Jevđović)

 • Pokrenite kreativnost - osnažite svoje kapacitete

  25. jun - 02. jul ------- Sa Draganom Bačanek, Isidorom i Tatjanom Jevđović i Brankom Gašićem

 • Umetnost Ravnoteže na Kavkazu

  29. jul - 05. avg - (sa Natašom Koricom i Tatjanom Jevđović)

 • Enneagramma - učenje devet dijagrama

  13-20. avg - (sa Laura Albertacci - obezbeđen prevod sa italijanskog, Vericom Krstić, Isidorom i Tatjanom Jevđović i Brankom Gašićem)

 • Umetnost Ravnoteže na jedrenju arhipelagom Sporadi

  20-27. avg - (sa Isidorom i Tatjanom Jevđović i Brankom Gašićem)

AKTIVAN ODMOR

Terapije plesom, joga, tai či i či gong, ritam bubnjeva i plivanje biće savršena kombinacija da se pokrenu svi mišići, otvore svi kanali da energija slobodno teče donoseći vam vitalnost i životnu radost.

Čekamo Vas!

Beauty Imagini Center