Sport Gel za stopala

RSD 2,982.00

Ovo je preparat koji smiruje otoke na nogama i člancima, dajući prijatan osećaj relaksacije i otklanjajući bolne hematome i modrice. Gel je izuzetno prijatan pri nanošenju zahvaljujući prirodnim ekstraktima, koji daju neobičan osećaj svežine i dugotrajnu lagodnost nogama.

Шифра производа: 1158 Категорија:

Smiruje otoke na nogama i člancima, pak. 150ml.

Ovo je preparat koji smiruje otoke na nogama i člancima, dajući prijatan osećaj relaksacije i otklanjajući bolne hematome i modrice. Gel je izuzetno prijatan pri nanošenju zahvaljujući prirodnim ekstraktima, koji daju neobičan osećaj svežine i dugotrajnu lagodnost nogama. Eukaliptus ima antiseptičko, okrepljujuće i osvežavajuće dejstvo i omogućava splašnjavanje otoka. Mentol odlično osvežava i eliminiše bol. Arnika ima smirujuće dejstvo na bolove u mišićima, na modrice i povrede, a istovremeno stimuliše ćelije, vraćajući osećaj lagodnosti.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Preparat nanesite uveče na listove i članke, najbolje nakon tuširanja i umasirajte dok potpuno ne upije. Nakon masaže, ne ostaju nikakvi tragovi, a koža dobija lepši tonus i svežinu, kao i sveopšti osećaj olakšanja.